Waarom kiezen zoveel bedrijven voor Pay n Plan?

Lees de ervaringen van Professionals!

Body Impress - The EMS Studio

Rose Marques de Carvalho

Mijn compagnon en ik maken sinds juli 2017 gebruik van de diensten van Pay n Plan, voor onze EMS studio Body Impress in Hoofddorp. Het scheelt ons zoveel tijd. Zowel voor de administratieve kant als de planning van onze klanten. Onze klanten boeken zelf een afspraak in en vinden dat zelf super handig. Ook de betalingen van producten doen onze klanten via Pay n Plan. Wij hebben daar dus geen omkijken naar. Het team van Pay n Plan is in 1 woord geweldig! Zij staan jou altijd heel vriendelijk te woord zodra je een belletje pleegt voor allerlei vragen. Het systeem is ontzettend makkelijk en toegankelijk voor iedereen. Nogmaals bedankt Pay n Plan team!

Paaldansstudio Tirsa's Artistic

Tirsa Hagen

Ik werk nu zo'n anderhalf jaar met het Pay n Plan systeem voor mijn paaldansstudio en kan niet anders zeggen dat ik het geweldig vind! Mijn klanten vonden de overstap heel gemakkelijk en beleven veel plezier van de app. De app neemt bijna al het werk uit handen zoals de betalingen, het plannen van de lessen via het reserveringssysteem maar ook mijn administratie en BTW aangifte zijn zo gedaan. Wat ik ook erg sterk vind is dat ze bij Pay n Plan nooit stilstaan en altijd blijven doorontwikkelen, met je meedenken en nieuwe functies toevoegen. Ik ben erg benieuwd naar jullie verdere ontwikkeling, ga zo door. Ik kan me focussen op wat ik leuk vind, paaldansen en de rest aan Pay n Plan overlaten.

KickStart CrossFit

Vanessa Tammer

Je begint voor jezelf.... Facturen handmatig in Excel, inkomsten in een excelbestand met allerlei automatische berekeningen erin, elke maand facturen naast het bankrekeningoverzicht leggen en laten we ook niet het gemis aan overzicht in inschrijvingen van klanten vergeten. En dan..... de zaak groeit. Meer klanten, meer handmatige facturen en meer handmatige checks, nog minder overzicht van aanwezigheid van klanten. Dan is het op een gegeven moment niet meer te doen. Alle tijd die je hierin steekt kan je ook steken in training geven, trainingen verbeteren, opleidingen volgen, nieuwe klanten binnenhalen, social media, etc. Moet ik nog doorgaan? Voor velen vast herkenbaar! Ik kan je vertellen dat voor ons Pay n Plan de uitkomst was. Wat zijn wij bij KickStart CrossFit daar blij mee! Het heeft de handmatige administratie uit handen gehaald. We hebben een automatisch betaalsysteem waar we minimaal werk aan hebben. De klanten kunnen met Pay n Plan zich inschrijven, abonnementen aanschaffen en aanmelden voor lessen. Los van een systeem dat goed werkt, zit er een team achter dat fijn is en ook heel goed werkt. Snelle reacties, denken met je mee en zijn zelf ook ondernemers die begrijpen hoe het voor ondernemers is.

All PHysiques Personal Training

Patrick Hollander

Een aantal maanden geleden liep ik vast met mijn bedrijf. Te groot om alles handmatig van iedereen bij te houden en te klein (dacht ik) om te gaan werken met een betaalde applicatie die je ledenadminstratie netjes op orde houdt. Tot wouter me over de streep kreeg en de keuze maakte om gebruik te gaan maken van de Pay n Plan App. De beste keuze die ik kon maken. Mijn ledenaantal is verdriedubbeld en we zijn nog steeds groeiende! Ik krijg positieve reacties op de app en het gebruik ervan. Voor mij geen ander progamma/systeem meer. Wouter bedankt!

Just Body & Mind Yoga en Pilates

Iris van Westering

Ideaal voor reserveren voor lessen en workshops maar Pay n Plan bied nog veel meer! Je kan het hele betalingsverkeer via je website laten lopen, de betalingen zijn veilig en verlopen vlekkeloos. Doordat je leden altijd vooraf kopen heb je bijna geen administratie, geen baliemedewerker nodig en kan elke docent voor je invallen zonder dat jezelf aanwezig hoeft te zijn. En nog leuker, je kan je marketing via Facebook en andere online sites, direct aanbieden!

Trainingsstudio FRIS

Tanja Hogenberg

Ik ben zeer tevreden, mijn leden vinden het ook prettig om met het systeem te werken. Ik krijg veel complimenten over de app en het reserveringssysteem. Het ziet er professioneel uit en geeft mij veel rust. Ik kan me echt bezig houden met wat ik het allerliefste doe en dat is trainingen geven, alle ledenadministratie, betalingen en lesplanning is goed geregeld en overzichtelijk. Een echte aanrader!

Ballet Barre Workouts

Sandra Jonas

Onze Ballet Barre Workouts mogen dan wel op honderden jaren oude, klassieke leest geschoeid zijn, dat betekent ab-so-luut niet dat wij geen hedendaagse tools gebruiken voor onze ledenadministratie. Vanaf het begin der tijden werken wij met Pay n Plan naar grote tevredenheid aan de administratieve kant, maar vooral - en dat is natuurlijk het ALLERbelangrijkst - onze klanten vinden de App zo makkelijk werken! Omdat iedereen van tevoren betaalt (via IDEAL of incasso) en dan pas een les reserveert, heb je geen debiteurenbeheer of oponthoud door betalingen voorafgaand aan de les, en kan je gelijk aan de slag. En aan het eind van het kwartaal rolt met één klik je omzetoverzicht met bijbehordende BTW cijfers eruit. Echt ideaal. Want gemak dient de ondernemer, nietwaar?

Woodworks Yoga

Maarten van der Woude

Administratie is niet mijn sterkste kant, uiteindelijk draait het wel om het geld in je onderneming. Je kan nog zo goed zijn in wat je doet, zonder een ordelijke administratie ben je uiteindelijk dief van je eigen portemonnaie. Voor mijn onderneming is Pay n plan een uitkomst, klanten melden zich aan en kunnen zonder al teveel moeite lessen kopen en reserveren. Mensen hebben tegenwoordig alles, behalve tijd. Hoe makkelijker je het ze kan maken, hoe beter het is. Daarbij is de app heel makkelijk in te regelen, producten aanmaken en het rooster indelen is erg makkelijk, aanwinst voor mijn onderneming.

Wil je graag zien hoe Pay n Plan jou kan helpen?

We kijken er naar uit kennis met je te maken!

Mountain Bootcamps

Martin van den Broek

We zijn recent overgestapt, wat een geweldige app. We zijn blij dat we de overstap hebben gemaakt. Onze klanten en medewerkers krijgen goed inzicht in de ledenadministratie, lesplanning, het aantal deelnemers en de aangekochte producten. Hierdoor kunnen we makkelijker meer leden actief krijgen. Klanten zijn zeer tevreden en al hun informatie en vorderingen kunnen ze nu ook online inzien. Ook de klantenservice van Pay n Plan is zeer goed, dezelfde dag een duidelijk antwoord op mijn vraag. Top, ga zo door met de ontwikkelingen!

Van Eerten Personal Training

Arjan van Eerten

Ik werk nu alweer een jaar samen met Pay n Plan. Voor ons PT bedrijf is het een geweldig systeem! Het werkt snel, is gebruiksvriendelijk en als je een vraag hebt wordt je razendsnel geholpen. Voor dat we overstapte naar Pay n Plan gebruikten we een ander programma, wat op zich prima werkte alleen niet gebruiksvriendelijk genoeg was. Kortom, de all in one solution ledenadministratie software van Pay n Plan is voor ons een keeper.

Spaan PT

Ilja Spaan

Pay n Plan scheelt me zeeën tijd zeg: nooit meer facturen opmaken, nooit meer mailen, nooit meer bellen, nooit meer lesuren op FB zetten en mensen uit hoeven nodigen, wat een uitkomst! Door de automatische incasso functie heb ik geen enkel omkijken naar mijn betalingen, het systeem stuurt zelfs automatisch betalingsherinneringen bij storneringen. Het rechtstreekse contact met het ontwikkelteam en de support die we krijgen is ook een absolute meerwaarde voor mijn PT bedrijf.

Rivals Bootcamp

Dennis Meijer

Al een tijdje was ik op zoek naar een applicatie die mijn onderneming kon helpen en mij kon ontzorgen. Met ontzorgen bedoel ik niet meer zelf facturen uit te hoeven sturen, steeds achter je geld aan moeten zitten of evenementen op Facebook aan moeten maken voor de volgende bootcamp sessies. Naast de zojuist genoemde features biedt Pay n Plan ook een overzichtelijke omgeving, voor zowel de trainers als klanten. Het aanmaken van producten/diensten die je aan de website kan koppelen was nog nooit zo gemakkelijk! De service is subliem, dit is iets waar veel bedrijven nog van kunnen leren. De toppers van Pay n Plan staan altijd voor je klaar, ga zo door!

Noordzee Training

Armand Noordzee

Sinds een jaar ben ik aangesloten bij Pay n Plan. Het is hartstikke mooi om te zien hoe gepassioneerd de medewerkers zijn en wat zij ervoor over hebben om een zo compleet mogelijk product te creëren voor hun klanten. Mijn administratie, de SEPA incasso's en iDEAL betalingen, en lesplanning verloopt vlekkeloos en mijn leden zijn er zeer tevreden over! Ik zou iedere professional Pay n Plan aanbevelen, ga zo door!

CrossFit Coevorden

Bas Lem

Een top systeem! Erg gebruikersvriendelijk en een perfecte marketing tool. We besparen heel veel tijd door het volledige geautomatiseerde inschrijfsysteem. Klanten schrijven zich in en via de agenda kunnen ze zelf hun trainingen plannen. De betalingen met iDEAL of incasso worden allemaal via de applicatie uitgevoerd.

Partners in Health

Martijn Kraan

Sinds een half jaar gebruiken we bij Partners in Health deze App. Het ontlast ons enorm in de administratieve werkzaamheden en draagt daarnaast bij aan een professionele uitstraling. Ook vanuit het perspectief van de klant biedt de app veel gemak in betalingen en gebruik van de agenda. Een aanrader voor iedereen die geen omkijken wil naar administratie, planning en betalingen!

Outdoor Fris en Fit

Mascha Hum Favre

Wat een gemak deze app, ik ben er erg blij mee en het is zijn geld meer dat waard. Zelfs mijn belastingaangifte waren nog nooit zo makkelijk en overzichtelijk door de samenwerking met Pay n Plan. Ook mijn klanten zijn erg blij met de app. nu weten zij ook wanneer hun rittenkaart op is, kunnen makkelijk een nieuwe rittenkaart of abonnement afrekenen met iDEAL en kunnen alle verschillende lessen mooi in een overzicht zien. Ook de hulp van de makers van de app is super, ik raad het alle ondernemers aan!