Yoga Studio Hellevoetsluis

Productinformatie
Cacao en Klankschalen Kay
Cacao
Een Cacao ceremonie is een eeuwenoud ritueel dat teruggaat tot de oude beschavingen van Midden- en Zuid-Amerika. Tijdens deze ceremonie wordt pure cacao gebruikt als een heilige drank om verbinding te maken met onszelf, elkaar en de natuurlijke wereld om ons heen. Het drinken van cacao wordt beschouwd als een spirituele ervaring die het hart opent, emoties bevrijdt en innerlijke genezing bevordert. Het is een moment om in het hier en nu te zijn, en te luisteren naar wat ons hart ons te vertellen heeft.
Klank
Een klankreis is een meditatieve ervaring waarbij de deelnemers worden meegenomen op een reis van geluid en trillingen. Door middel van verschillende instrumenten, zoals diverse klankschalen, koshi’s en drums, worden rustgevende klanken gecreëerd die resoneren met ons lichaam, geest en ziel. Deze diepgaande resonantie helpt om blokkades los te laten, stress te verminderen en een diepe staat van ontspanning en harmonie te bereiken.
Cacao & Klank
Tijdens onze Cacao & Klank special zullen we de genezende kracht van cacao combineren met de transformerende vibraties van klank tijdens een reis door de natuurlijke. We nodigen jullie uit om je open te stellen voor de magie van het moment, om te ervaren en te ontvangen wat het universum voor ons in petto heeft.
Deze avond biedt een gelegenheid om te ontspannen, los te laten en verbinding te maken, zowel op individueel niveau als samen!
Aantal ritten: 1
Bedrag inclusief BTW: € 55,00
Inloggen of registreren
Om dit product te kunnen kopen heb je een account nodig!