Yoga Studio Hellevoetsluis

Productinformatie
One Day Retreat voor vrouwen
Een dag helemaal voor jou. Een dag waarin je tot rust mag komen, je weer mag verbinden met jezelf. Een dag waar je gedragen wordt door zachtheid in een liefdevolle omgeving. Een dag met ceremonies om te verbinden het hart en jouw vrouwelijkheid.

In een maatschappij die veel van je vraagt, is rust en stilte iets waar we allemaal naar op zoek zijn. Tijdens deze retraite is er alle ruimte voor jou. Om te ontspannen door yin yoga ondersteund met etherische olie en een klanksessie. Om te verbinden met het hart starten we de dag met een cacao ceremonie. Cacao is een plantmedicijn dat het hart opent, en jij je weer kunt verbinden met de wijsheid van het hart en jouw intuitie. Een korte ademsessie na de ceremonie verdiept de werking van de cacao. De yin yogales staat in het teken van zacht zijn naar jezelf en de houdingen worden ondersteund door etherische olie passend bij dat thema.

Na de lunch staat de verbinding met de vrouwelijke energie centraal en wordt in een ceremonie de “Rite of the Womb” overgedragen. Een bewustwording van jouw vrouwelijke energie. En waarin heling, acceptatie, en kracht ontstaat. Het baarmoedercentrum is verbonden met het hart en het centrum van de hartstocht, creativiteit en sensualiteit. De Riite of the Womb is voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd, met of zonder menstruatiecyclus en met of zonder baarmoeder.

Na de ceremonie is er ruimte voor rust. Laat je meevoeren door de klanken van de klankschalen, de drum en andere instrumenten. Je hoeft alleen maar te luisteren. Na de ontspanning sluiten we gezamenlijk af en ga je uitgerust en vol vrouwelijke energie weer op weg naar huis.

Gedurende deze dag word je geheel verzorgd. Er is thee met versnaperingen, een gezonde lunch en een klein cadeautje als herinnering aan deze dag. We starten om 10.00 uur en sluiten de deur om 16.30 uur. De kosten voor deelname aan de dag zijn 104 euro. Om iedere vrouw voldoende aandacht te geven is er ruimte voor 8 deelnemers tijdens deze dag.
Aantal ritten: 1
Bedrag inclusief BTW: € 134,00
Inloggen of registreren
Om dit product te kunnen kopen heb je een account nodig!