Strike That Pose

Productinformatie
1-op-1 Adem- en Yoga Coaching
Heb je last van spanning? Loop je vast? Heb je het gevoel dat je het stuur niet in eigen handen hebt en maar wat aanrommelt? Heb je het gevoel dat je het leven niet ten volste leeft? Vermoeidheidsklachten of overprikkeld? Last van ongezonde patronen? Emotie-eten? Durf je jezelf niet te laten zien? Hooggevoelig? Heb je last van onzekerheden of opvattingen over jezelf die je in de weg staan in je dagelijkse leven? Ben je toe aan verandering en je weet niet hoe? Je voelt wel van alles maar je weet niet wat je ermee aan moet? Vecht- of vluchtgedrag? Stress op het werk, gebukt onder druk van buitenaf?
Je bent van harte welkom. Samen nemen we je klachten onder de loep en gaan we ermee aan het werk.

In 1-op-1 sessies gaan we samen aan het werk. In de intake vertel je me je verhaal. Aan de hand van jouw verhaal doe ik een behandelvoorstel, en vanaf de tweede afspraak gaan we actief aan de slag met jouw herstel. Dit betekent dat we gesprekken hebben, waarin ik je inzichten geef in je patronen en je handreikingen geef over hoe je je patronen kunt doorbreken. Van een afstandje kijk ik mee naar hoe je je beweegt in je leven en ook kijken we naar je energiebalans, je ademhaling en je voeding.

Oefeningen
Naast het gesprek, besteden we in de sessie veel aandacht aan het lichaam. We doen een oefening of we gaan wandelen. De oefeningen helpen je bij het loslaten van oude patronen, spanningen, het landen in je lichaam en het vinden van rust. Na de sessie krijg je een adem- of ontspanningsoefening mee die je thuis kunt doen. Uit eigen ervaring weet ik dat deze oefeningen je helpen in je proces te worden wie je werkelijk bent. Ze helpen bij het verminderen van spanning, het loskomen uit je hoofd en het vinden van rust in je lijf. Je komt thuis bij jezelf.
Aantal ritten: 1
Bedrag inclusief BTW: € 75,00
Inloggen of registreren
Om dit product te kunnen kopen heb je een account nodig!