Productinformatie
Docenten Bijscholing Pols, Elleboog en Schouder
Docenten: Joost en Liane.
Pols en schouderklachten zijn veel voorkomende klachten bij yoga. Hoe zit het anatomisch? Wat zie je aan de beweegpatronen en hoe ga je er mee om als iemand ze heeft en toch yoga wil doen? Wil je ook pols en schouder klachten beter begrijpen en je deelnemers nog specifieker kan helpen? Dan is dit weekend voor jou. Dit is een 3 daagse interactieve & praktisch toepasbare scholing voor yogadocenten uit elke stroming. We behandelen de meest voorkomende pols en schouderklachten, “van Carpale Tunnel Syndrome tot en met Frozen Shoulder”.
We bekijken de anatomie functioneel, naar de ontstaansmechanismen van klachten en hoe er praktisch mee om te gaan in je les. We zoomen in op de plaatselijke anatomie en op de gehele lichamelijke keten. Van tips, tools & houdingen werken we naar de specifieke opbouw in je yoga les (sequencing). Een verhelderend & compleet praktisch toepasbare scholing.
Na het volgen van deze bijscholing begrijp je alles van klachten in de specifieke regio’s en je bekijkt de schouderfunctie in een groter geheel. Hierdoor ben je in staat om zelfs vanuit de heup te gaan werken om de schouderfunctie te verbeteren. Je hebt een helder beeld van diverse schouderklachten. Je hebt veel tools, technieken & sequencing geleerd die je direct kan toepassen in je yogales.
Aantal ritten: 1
Bedrag inclusief BTW: € 449,00
Inloggen of registreren
Om dit product te kunnen kopen heb je een account nodig!
Ben je zelf professional?
Wil jij ook je ledenadministratie, planning en betalingen automatiseren?